A nejem és a nagy fasz 1-2

Több éve voltunk házasok- a párom vékony, törékeny kis nő volt-, de sehogy sem sikerült teherbe esnie. Én magamban kerestem a hibát, és a fejembe vettem, hogy a kis férfiasságom miatt nem jön össze a dolog. Gyötört a gondolat.

Egy haverommal, horgászat után úsztunk egyet, és amikor lekapta a gatyáját, megláttam a hideg víz után is méretes faszát. Csak bámultam, és azt motyogtam: egy ilyen farok kellene a páromba.

A haverom kapott a dolgon, ajánlkozott, hogy szívesen segít. Megbeszéltük, és segítettem neki hogy be tudja cserkészni a nőmet. Persze hosszú hetekbe telt, mire a feleségem érdeklődni kezdett a dolog iránt. Szólt, hogy a haverom nagyon nyomul rá, és meglepődött, amikor azt mondtam, hogy próbálja ki.

Egy esti borozgatás után a párom elment zuhanyozni, a haverom utána szólt:

– Mehetek hátat mosni?

Aztán választ sem várva, bement utána a fürdőbe. Rövid sikítás, csend, majd nevetgélés, aztán a párom kikiabált:

– Segíts, mert a haverod meg akar dugni!

Én erre azt válaszoltam:

– Szerintem, hagyd magad, élvezni fogod!

Gyanús csend és sóhajtozás. Nem bírtam tovább, odalopakodtam és kinyitottam kissé az ajtót. A párom a kád mellett állt, egyik lába a kád szélén, vele szemben a haverom, méretes, meredező farkát a nunijához nyomkodta. A nőm behunyt szemmel élvezte, és láttam, egyre jobban terpeszt. Akkor a haver megfogta a csípőjét, és kis igazgatás után magára húzta. Mindketten megijedtünk, olyat jajdult. Azt nyögte, várj, finomabban, de a haver, ahogy kértem, keményen dugta. A párom a haver nyakát ölelve azt lihegte:

– Úristen, mekkora vagy! Sose éreztem ilyet.

Én csak bámultam, és remegtem az izgalomtól, miközben a nőm olyan hangosan nyögött, mint velem soha. Meglepve halottam, amikor azt motyogta: de jó, ne hagyd abba!

Hát a havernak nem kellett kétszer mondani. A kis nőmet az ölébe kapta, úgy húzgálta a farkán. Aztán hirtelen megállt, és teljesen magához szorítva, nagy lökésekkel élvezett.

Ez már sok lehetett a páromnak, mert ismét feljajdult:

– Engedj el, nagyon nyom!

Ahogy kinyílt a szeme, tekintetünk összetalálkozott, és megszólalt:

– Disznó vagy! Ezt te akartad, hogy ekkora fasz élvezzen bennem. Most hogyan tovább?

Mert lett folytatás!

Igaz, aznap este nem is gondoltam rá, inkább az járt az eszemben, jó ötlet volt-e, és nem értettem a párom miért kérdezte, hogyan tovább? Aztán reggel nagy lelkizés következett. A feleségem kifejtette, hogy én vagyok a hibás, én hagytam a dolgot, és ez nem megcsalás!

Örültem, hogy így gondolja, mondtam, hogy engem izgat a dolog, ha neki jó. Láttam, felragyog az arca, miközben azt mondta:

– Elhívhatod ma is a pecás cimborádat!

Alig vártam az estét. A párommal megbeszéltük, hogy én is velük maradok, mégiscsak a férje vagyok. A haverom nagyon örült, igaz szabadkozott, hogy túl hamar elment, de azt mondta, rég dugott ilyen szoros puncit.

Nekünk már hat órára este lett, ültünk Sanyival a nappaliban és tervezgettünk, amikor a párom megjött. Gyors zuhanyzás után, egy lenge hálóingben ült köztünk, és nagyon furcsa érzés volt, ahogy a barátom lazán elkezdte simogatni. A lábait lassan szétnyitotta és Sanyi már a pinusánál matatott. A nőm rám nézett, és azt kérdezte:

– Tényleg nem zavar?

Ingattam a fejem, vigyorogva feljebb húztam a ruháját, és remegve bámultam, ahogy Sanyi ujja becsusszan az ajkak közé. A barátom közben teljesen feltolta a ruhát rajta, és elkezdte a melleit csókolgatni. Párom nagy sóhajtások közben azt motyogta:

– Nem ér! Rajtatok miért van még ruha?

Sanyi szemérmetlenül letolta farisával együtt a gatyáját is, a félkemény fasza a párom előtt lengett. Ő óvatosan megfogta, és azt mondta:

– Nem is hiszem, hogy tegnap bennem volt!

Közben, ahogy simogatta, úgy elkezdett dagadni, és keményedni, hogy én is csak bámultam. Én nem is mertem levenni a gatyám, pedig keményen állt a farkam, de szerencsére a nőmet teljesen lekötötte az új élmény. Mintha ott se lettem volna, simogatták egymást, aztán Sanyi ledöntötte az ágyra a párom, és elkezdte a testét puszilgatni, le a puncijáig. Ahogy a nyelvét járatta a csiklóján, párom nyögve kérte, ne csinálja, mert rögtön elmegy, inkább dugja meg, érezni akarja. Sanyi az ágy szélére húzta a hanyatt fekvő párom, úgy hogy ő a földön térdepelt, és a széttárt combok között az álló fasza épp a puncijához ért. Gyönyörű látvány volt a vékony combok között az a vastag fasz, csak bámultam, ahogy szétfeszül az a kis rés, miközben a haverom makkja eltűnik benne. Párom feljajdult:

– Kérlek vigyázz rám!- és úgy szétterpesztett, hogy teljesen kisimult a dagadó csiklója.

Sanyi rám nézett:

– Nézd haver, hogy élvezi a kis édes!- és finoman egyre beljebb nyomta.

Ahogy érezte, hogy a párom teste megfeszül, egész visszahúzta, és csak finoman járatta benne. A hitvesem, mint egy kis prosti, kiemelte a fenekét, és tekergette. Sanyi egyre bátrabban nyomta, mire ő jajongva kérte:

– Dugj meg, mint tegnap, érezni akarom megint úgy!

Nem hittem a szememnek. Az a nagy fasz szinte teljesen becsúszott, és hosszan járt a nőmben, aki dobálta magát és azt jajongta:

– Úristen, mekkora vagy, bepisilek! Ne hagyd abba!

Sanyi rám kacsintott:

– Élvez a kicsike! Jól bírja a faszt, de ma szétdugom!- és úgy nyomta faszt, hogy a golyói a párom fenekét verték.

Ő nyögött, jajgatott, sose láttam ilyennek. Teljesen behomorított, megfeszült, és azt szűkölte:

– Tartsd még, megint jóó…!

És ez szinte egy sikítás volt. Teljesen elernyedt, Sanyi még meredező fasza lassan és hosszan csúszott ki a vörös, széttágított lukából.

Értetlenül néztem a haverom, a húszcentis farka még úgy meredezett.

– Te nem mentél el?- kérdeztem.

– Á dehogy, ilyenkor sokáig bírom, hisz azt kérted rendesen basszam meg a kisasszonyt! Igyunk valamit, aztán folytassuk!

Sajnálkozva néztem a még mindig lihegő párom meggyötört punciját.

Mi jöhet még?

 

A folytatást itt olvashatod.

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!A nejem és a nagy fasz 1-2