Exgf

Az excsajom lebukott

Csabi vagyok 30 éves párom Virág 22 éves. Én átlagos pasi vagyok, Virág pedig egy igazi kis vadmacska mondhatnám kis ribancos kinézetű csaj. Kis kerek mellek hosszú fekete haj, kerek popsi. Már két éve vagyunk együtt sok mindent kipróbáltuk és sok helyen szexeltünk. Fél éve ki kellett mennem dolgozni külföldre. Első turnusomat még bírta a kapcsolatunk. De mikor már másodjára jöttem haza akkor vettem észre hogy kicsit másképp viselkedik mikor itthon vagyok. Főleg ha a munkahelyére bementem, akkor nagyon zavartan viselkedett. Egyébként egy irodában asszisztens. Plusz új ruhákat vett magának. Gyanús volt mert nem keresett olyan jól és én sem adtam neki pluszba pénzt.

Haza jött a munkából kérdőre vontam, természetesen nem tudott egyenes választ adni. Másnap elmentem vettem kamerákat amit szépen el helyeztem a lakásban. A szobába is el dugtam egyet. Így már telefonon tudtam nézni mint is csinál amíg én kint dolgozom. Egész jól el voltunk a héten, többször vissza néztem ahogy szexelünk. Nagyon meg voltam elégedve a kamerák minőségével.

exgf

Vasárnap este már kint voltam külföldön. Kora este hívtam, de ő le rázott hogy megy a barátnőjéhez. Mondtam neki ,hogy akkor nem zavarom majd felhív ha otthon van. Amint le raktam a telefont egyből a kamerán néztem hogy mit csinál. Le fürdött frissen borotvált puncival jött be a szobába. Majd egyszer csak csöngetnek.

Virág úgy pucéran ment ajtót nyitni. Itt már tudtam hogy valakit vár és hogy meg fogja dugni. Kb 5 perc után jöttek be a szobába elsőnek Virág jött be majd belépett a főnöke Jani bá. Jani bá olyan 66 éves lehetett mert már nyugdíjas de ugyan úgy a céget vezette. Jani bá a fotelba ült le. Virág zenét rakott be és táncolni kezdett. Jani bá pedig szép lassan elkezdte leszedni magáról a ruhát, majd a pénztárcájából ha jól láttam ki vett egy 20 ezrest és az ágyra dobta.

Virág magához húzta Jani bát és csókolgatni kezdett és közben a boxer alsón keresztül a faszát fogdosta. Majd le térdelt és szép lassan lehúzta a boxert. Ekkor láttam mekkora a farka az öregnek. Hát még fél merev volt de már akkor,mint az enyém mikor kő keményen áll. Virág szopni kezdte, nyalta az öreg kopasz golyóit. Jani bá folyamatosan simogatta Virágt. Mikor már keményen állt a fasza az öregnek. Virág az ágyra feküdt és lábait szét tárva várta, hogy az öreg nyalni kezdjen. Jani bár nem tétlenkedett finoman nyalni kezdte a kis fiatal puncit, és látszott hogy nem elsőnek nyalja ki az én Virágom punciját. Virág hamar el élvezett. Az öreg fasza meg közben le lankadt.

Így 69 ben folytatták. Mikor újra kemény volt az öreg akkor Virág már rá is ült és szép lassan lovagolni kezdett. Kis idő múlva Virág pont a kamerával szemben kutya pózban pucsított. Janibá ütemesen baszta, Virág hangosan élvezett el és hasra feküdt. Janibá azonnal Virág hátára borult két vállát meg fogva még gyorsabban baszta. Majd hirtelen hanyatt feküdt, ekkor Virág szopni kezdte és hangos nyögés jelezte hogy az öreg Virág szájába élvezett. Virág teljesen szárazra szopta a faszát. Majd Virágt magához húzta és csókolgatta.

Majd fel állt Janibá fel öltözött és elment. Virág az ágyon pihent. Nekem nagyon tetszett amit láttam és ki is vertem.