Emma és a vibrátor

totta a vibrit. Én átöleltem. Tetseztt ismét az, hogy mászkáltak kötrülöttünk emberek, miközben Emma élvezett. Mintha egy külön dimenzióban lettünk volna. 🙂 Amikor aztán kezdett letisztulni a park, akkor kibuggyantottam a mellét a melltartójából és a ruháját felhúzva tapadtam rá Óriási mellei vannak, de nagyon kemények. Mikor már állva is élvezett háromszor [mondta így erősebb az érzés. remegtek is a lábai folyamatosan], akkor kértem jöjjön a padhoz. Elővettem a nagyobbik vibrit is és kis ügyeskedéssel kicseréltem a kicsivel. Imádtam éreztem hogy feszül rá a puncija a nagy vibrátorra. Ennek a motorja gyengébb volt [vagy az elem volt lemerülőben], így kicsit széttette a lábát s mozgattam benne fel-le. Újabb élvezet. Bár hideg volt, nem fáztam, mert fűtött a vágy. Már én akartam Benne lenni. 2 ujjal mozogtam benne, Hol megfeszítve az ujjaim, hol lazábban hagyva. Sajna ekkor ismét kisebb vándorlási hullám indult meg. Mindenki tartott az otthona felé. Kb háromszor kellett megszakítani az ujjazást az orgazmus előtti pillanatokban. Aztán nem érdekelt semmi, mondtam kicsit nagyobb terpeszben legyen..es most akar jön valaki, akár nem én befejezem amit elkezdtem. Vad ujjazászba kezdtem aminek aztán meg is lett az eredménye. 0-11

milfpina vibri

Még folytattam tovább de leállított és „eltáncolt” előlem. Felálltam a padról, s mellé mentem. Incselegtünk egymással. Ekkor már az én lábam is nagyon remegett. Mondtam Neki, hogy mégegyszer had ujjazzam meg. De erre Ő, hogy nekem is jár valami. Ahogy beszélgettünk úgy uralkodott el a vágy rajtam lettem kemény.. s nem bírtam megállni a lábamon. Leültem a padra, Ő elém állt. Elkezdtem újból simogatni. Közben lehuztam a sliccet a nadrágomon és kivettem a merev farkam az alsónadrágból is. Ő gyengéden simogatta, nem húzta vissza rajta a bőrt. Teljesen begerjedtem a mozdulataitól. Abba is hagytam az izgatását és átadtam magam az irányításának. Közben csókolóztunk. Ekkor megkértem rá, hogy próbálja meg a szájával. [korábban nem sűrűn csinálta, s a szájába még senki sem élvezett] Vagy nagyon tehetséges vagy nagyon fel voltam húzva vagy nem tudom mi… de ahhoz képest, hogy először volt szájába pasi nagyon ráérzett. Tetszett,hogy hosszan lassan bevetteteljesen a szájába, s hogy csak a forró ajkait éreztem végi hosszában a farkamon. Hihetetlen élmény volt. Pad, este, Budapest, park, égnek a lámpák, s egy Nő a lábam között teljesen elgyengít a „szájmunkájával”. Nem is bírtam öt percig sem. hangosan nyögdécseltem és mikor egy mozdulatsorra ráérzett, kértem így csinálja mert mindjárt kész vagyok. S mikor megindult belőlem minden kifelé, akkor azért szóltam. Nem tudtam a szájába szeretné-e vagy csak úgy a levegőbe élvezzek el. A jobbik megoldást választotta. A Szájába élveztem el. Ő lenyelte, majd tovább izgatott még egy-két percig. Felöltöztem, de a lábam remegett és istenien jól éreztem magam. Most már mindig arra vágyakozok, hogy Ő elégítsenki minél többször a szájával. Erre valószínű alig másfél hét múlva lesz is lehetőségünk.
Este aztán ennek a vágynak hatására…:)
Nagyon vágyok a szájára azóta is. Amúgy utólag kiderült, hogy amikor azt mondta, hogy nekem is jár valami, akkor Ő a lovaglásra gondolt meg én is. Bepótoljuk.:)