Pornó mese

Lucinda az ágyon térdelt, a haja az arcába lógott, a fanszőrzete pedig a combjára. Giorgio meglátta, és felhördült. Az árboca pedig megemelkedett. Lucinda egy megrontott, koszos Lolita tekintetével hívogatta maga felé a felhevült olasz származású csődört.

– Giorgio…..- lehelte spermára szomjas ajkai közül.

Giorgio nem bírta tovább, egy ugrással ott termett, akárcsak egy jól megtermett kentaur. Lucinda előtt pucsított, mint egy meleg amerikai fiúcska, és a már nem szűz leány mellébe markolt. Lucinda felnyögött a kéjtől.

– A bimbóm Giorgio….a bimbóm, babyy! Ne hagyd abba…!

Giorgio vicsorgott, mintha ő lenne Long Dong Silver, a 45 centi hosszú kéjrúdú pornószínész, és összecsippentette Lucinda mellbimbót.

– Chérie… – hörögte, mint egy tüdőrákos kriptaszökevény. – Tárd elém a barlangodat! – visította a férfi, a fokozódó izgalomtól elvékonyodott a hangja.

Lucinda, a kis 20 éves francia vénlolita, nem teketóriázott, hanyattbaszta magát, és széttárta csupasz lábat. A nedvességtől fénylő kéjbarlangot, mintha fekete moha fedte volna… Giorgio pusztán nézni nem bírta volna, kézbe vette a dolgokat, vagyis vágyának vesszejét, és azonnal a barlangba rontott vele. Lucinda sikkantott, mint aki nyert egy Chanel-ruhakollekciót 2 méretben.

Az olasz hím egyre fokozta csípejének tempóját, mintha Ricky Martin és Shakira táncolt volna drog hatása alatt. Lucinda lábai a nyakában rángatóztak, heréi pedig egyre csak csattogtak a földöntúli tempótól. Heves lihegésüktől még egy a szomszédban zajló Tokio Hotel koncertet sem hallottak volna meg. Ám Lucinda, mivel régen asztmával küzdött, egy pillanatra csendben maradt, ahogy Giorgio is. Ekkor édesded hang ütötte meg a fülüket.

Lucinda barlangjának bemenete halkan, de szemérmetlenül cuppogott. A cuppogás, amit az olasz szerelembotja keltett, mindkettejük fülében a perverziót kifejező legtökéletesebb hangként szerepelt.

– Hallod ezt..? – nyögte a francia hölgy. Giorgio kéjesen elvigyorodott, majd ezt mondta: ,,Akarod, hogy ne csak cuppogjon, hanem csámcsogjon?

– Igeeenn! – visította Lucinda.

Giorgio mosolyogva nyugtázta ezt, majd egy rántással kihúzta a kéjpálcáját. Lucinda teljesen kétségbeesett, hogy mi lesz vele, talán ki is száradhat bő tava a két lába között, így Giorgio hímtagjára függesztette tekintetét, hogy ez ne történjen meg. Az Italien boy nem húzta tovább az időt, neki futott, és pénisszel előre, Lucinda vaginájában landolt. Lucinda ekkorákat még sosem sikított. Giorgio még sokszor megismételte ezt: kitépte, nekifutott, benyomta, újra és újra.

Bő egy óráig bírták, hiszen mindketten szaporítószerveiknek éltek. A végén egyszerre élveztek el nagy bánatukra. Lucinda puncija összerándult, majd mintha felgyulladt volna a hatalmas kéjérzettől. Giorgio fasza 45 Km / órás sebességgel pumpálta ki magából azt a csirizes, trópusi virágillatú, éltető nedűt, egyenesen Luc kitátott mohó szájába.

Lucinda két kézzel próbálta a vörös, eres golyókból kipasszírozni az utolsó cseppeket is, hiszen sosem tudott ezzel betelni a gyomra. Nagy kortyokban nyelte, behunyta a szemét, csak Giorgio ánuszillatú leheletét érezte a bőrén.

Miután kifogyott az összes életnedv a férfi lüktető rúdjából, Lucinda mérgesen, dühösen felhörgött, többet akart. Karmolni kezdte Giorgio szőrszálakkal beborított farpofáit. Giorgio tudta mit akar a lány, de nem érdekelte.

,, Kussolj, kezdődik a Vad Angyal.” – mondta, és oldalra csusszant, kezébe fogta a távirányítót, és bekapcsolta a tévét. Lucinda mérgében felkelt, átviharzott abba a szobába, ahol Giorgio tartotta szebbnél-szebb ruháit, és bosszúból leszarta Giorgio legdrágább hófehér (akarom mondani gecifehér) Armani zekéjét, és nadrágját.

Itt a vége, élvezz el végre!

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!


Megosztom Tumblren!Pornó mese