pina

Swinger buliban jártam

Sziasztok, a nevem Ilona. 30 éves vagyok, már túl vagyok egy szülésen középhosszú hajam van nagy mellem tenyérbe illő.
Nagyon sokan megnéznek a korosztályomból meg a tinik is. Ez az eset néhány éve történt meg. Egyik barátnőm (Enikő) meghívott egy helyre és mondta, hogy megmutatja, hogy hova szokott járni,azt mondta csak egy póló meg egy szoknya legyen rajtam . Másnap elmentem a megadott címre, csak annyi volt kiírva hogy élmény majd bementem és láttam, hogy az emberek dugnak. Majd megjelent előttem a barátnőm és tiszta geci volt a melle.

pina

Oda jött mögém egy pasi és láttam a péniszét és neki lökte a popómnak majd levette rólam a szoknyám és a bugyimat is. Mielőtt bármit mondhattam volna megcsókolt Enikő nyelveztünk közben levette rólam a bugyit is és az ujját dugta be a puncimba és a seggembe is. Amikor már jól nedves voltam megfogta a farkát és belevágta a picsámba előre döntött egy picit, elkezdett engem nagy iramban dugni majd abba hagytuk a csókolódzást. – Na, milyen?- Majd választ nem adva élveztem, hogy egy pasi végre megdolgoztat levette rólam a pólómat meg a melltartómat majd odajön még egy pasi az meg a faszát a számba rakva nem tudtam nemet mondani és elkezdtem szopni. Majd nem sokra rá megfogta a fejemet és nagy iramba nyomta le szinte fuldokoltam, de élveztem megfogtam a seggét és húztam, hogy nyomja és kérésemet teljesítve nyomta is. Nem sokra rá beleélvezett a toromba és én nyeltem majd azután a seggemet nyomorító élvezett bele, még nyomot, párat és kivette. Majd oda jött hozzám Enikő
– Na, milyen volt? – majd megfordított és éreztem, hogy a seggemhez és benyomja oda az ujját, majd kiveszi és feláll. Berakta a számba, éreztem a termést és nagyon finom volt.
– Nagyon jó volt. – Majd megfogtam a derekát és megcsókoltam jó mélyen és mélyre nyomtam a nyelvem. Majd oda jött egy pasi és láttam, hogy állnak, letérdeltem és elkezdtem nyalni a rúdját rögtön megfogta a fejem és benyomta a számba a farkát és megfogta a fejem és baszni a számat. Nagyon mélyre még nagyobb volt, mint az előzőé, Majd aztán kivette egy kicsit és az arcomhoz verte egy kicsit és visszanyomta és éreztem, hogy a torkomban és nem sokra rá beleélvezett. Majd kivette és elment, odajött egy másik és megfogta a kezem felemelt az asztalra és elfektetett és benyomta 3ujját a puncimba, de már így is tocsogottam az izgalomtól. Kivette és benyomta a farkát, nagyon erősen nyomta belém úgy éreztem magam, mint egy rohadt kurva majd aztán kivette egy kicsit és a puncim külsejéhez verte majd visszatette és belém élvezett nem sok időre rá. Aztán elment – Gyertek, fiuk basszátok meg a ribancot,- Nem sokra rá megfogtam letettek a földre és kutyapózba állítottak és a seggembe rakták jött egy aki a számat rakta és mind a kettő egyszerre kezdtek el baszni. Odajött a ball oldalra egy pasi és elkezdte verni a faszát verni az arcom előtt, rá tettem a kezem és elkezdtem neki kiverni nem sokra rá ráélvezett az arcomra. Majd aki a számat kínozta beleélvezett nagyon finom volt, utoljára a seggemet kínzó lőtt tele. Amikor végeztek, két srác odajött nem lehettek idősebbek, mint 18 megfogtam az egyik a seggembe rakta a másik pedig a puncimba. Elkezdek bennem mozogni és nagyon jól esett

– Gyerünk, baszatok meg. – Majd aztán mind a ketten rákapcsoltak, aki a puncimat dugta a mellemet cumizta és rágcsálta majd aztán a seggemet baszó teleélvezett és még majd utána kivette és visszanyomta még egy kicsit, de ki is vette. Azután pedig a puncimat dugó lőtt tele, azt, amikor kivette odarakták és tudtam mit akarnak mindegyiket letisztítottam elmentek utána. Megpróbáltam felállni és megtudni, hogy eddig hányan mentek át rajtam mielőtt meg számolhattam volna, megfogták a vállam és seggem berakta gyorsan és nagy iramba baszni kezdtett nagyon fájt már a lukam, nagyon mélyre ment le éreztem, majd kivett és egy kicsit körbe járta a lukamat és visszanyomta és ment fájdalom járt át.

Majd nem hosszasan rá belém élvezett, rá dőltem az asztalra és nem tudtam sokat pihenni felült egy pasi az asztalra és rányomta a fejem a faszára és nyomta én meg fuldokoltam, és egy újabb faszt éreztem, de most nem segglukam, hanem a puncim volt a célból. Nyomta mind a kettő nagyon mélyre, aki a számba nyomta a farkát kivette és felemelte a fejem.

– Látom, te ribanc bírod, jön a nedű. – Majd visszanyomta és beleélvezett a számba nem éreztem milyen volt, de nagyon sok volt majd mikor kivette levegőért kapkodtam és a puncimat dolgozó lőtte tele. Majd kivette és az arcomhoz csapdosta. Éreztem, hogy folyik ki egy kicsi lenyúltam felkentem az ujjamra és lenyaltam róla. Odajött Enikő – Na, milyen?- – Mindenki úgy kezel, mint egy kurvát. –

– És nem tetszik?- – Éppen hogy tetszik. – Hozzánk jött négy férfi és engem felkaptak. Majd az egyik lefeküdt és az engem meg beleraktam, nagyon szűk lett a lukam ezért már nagyon fáj, majd aztán megdöntöttek és egy másik a seggembe rakta, egy másik pedig a számba rakta. A negyediknek vernem kellet a farkát egyszerre kezdtek el bennem mozogni nagyon jó volt, de egyben már nagyon kivoltam, hosszasan megdolgoztattak, mert olyan egy órán keresztül dolgoztak bennem nagy iramba majd egyszer csak mind a három belém élveztek nagyon sokat lőttek, mert éreztem, hogy kitöltenek. Amikor mind a hárman végeztek a negyedik az arcomra nagyon sokat lőtt és mindegyik oda állt sorba és lenyaltam őket majd elmentek. Még jó néhány menet után vége lett a bulinak Megkerestük, mint a ketten a ruhánkat és hazamentünk,- Na, milyen volt tetszett?- tiszta gecik voltunk minden honnan folyt.

– Igen. Köszönöm. – és megcsókoltam.