Szerető lettem

Volt egy időszak amikor nem volt senkim, nem kötödtem semmihez, és úgy döntöttem aki mer az nyer. Felköltöztem Pestre Nagymamám házába, mivel ő vidéken volt az unokahugomnál segíteni, mert ekkor született picibabája,megkért ha úgyis Pesten akarok élni egy darabig költözzek be hozzá mert ő jól érzi magát vidéken és egész tél elejéig ott marad és addig sem lesz a lakás felügyelet nélkül, ráadásul karban tartom, sőt nem kell az unokahugom férjének felmászkálni vidékröl hetente ellenörizni a lakást.

Hát beköltöztem. Barátnőm segítségével elhelyezkedtem egy Kft.-nél, megismertem a kollégákat. Mindenki szívélyesen fogadott, fönököm egy nagyon jó kiállású úriember volt aki büszke volt elért sikereire az üzleti életben, és még büszkébb hogy boldog házasságban élt kis feleségével. Alig fél éve volt az esküvőjük.

Komoly pasi volt de nagyon kedves. Sokat maradtam mellette estefelé is ha úgy kívánta meg a munka, főként ha volt határidős feladat.

Nyár volt, meleg, és én az irodámban ülve, rövidke szoknyámban egy pohár hideg teával bámultam ki az ablakon, azon gondolkodtam milyen jól tettem hogy eljöttem vidékről, épp ideje volt hogy változtassak kicsit az életemen. Csak egy férfi hiányzott az életemből, mert hónapok óta nem szexeltem. Max. a masztik esténként, de hát az nem ugyanaz. A vibrátor nem simogat meg, nem lehet vele csókolózni.

Elrévedtem, mikor halk neszezésre lettem figyelmes, felnéztem és a főnököm bámult rám mosolyogva, észre sem vettem hogy a kezem a lábam közt matatott. Lassan simogattam magam a nagy gondolkodásban, észre sem vettem halk kopogását, s mivel nem hallott választ bejött az irodámba. Ilyedtemben felugrottam és leöntöttem magam a teámmal ami annyira hideg volt hogy felsikoltottam, és egy hirtelen mozdulattal kigomboltam a bluzom, ekkor döbbentem rá hogy a főnököm meredt szemekkel bámulja a melleimet, a meltartóm falatnyi anyagán keresztül.

Köhécselt egyet, majd felkapta a blézerem és odalépve hozzám ráterítette a vállamra. Végigsimitott a vállamon, lecsúszott a keze a kezeimen és én tehetetlenül bámultam rá miközben elengedtem a blúzom és az lassan a földre csúszott. Felnéztem és a tekintete felizzott a vágytól. Megnedvesítettem nyelvemmel kiszáradt ajkaim. Felnyögött és lecsapott vadul az ajkamra. Csókolt és közben megmarkolta fenekem és magához húzott. Én előbbi erotikus gondolatmenetem hatására, s főként mert éreztem merev férfiasságát csípőmhöz dörgölőzni elernyedve simultam karjaiba és finoman viszonoztam a csókját. Mikor megérezte milyen készségesen simulok hozzá, még vadabbul csókolt szabályosan marcangolta a számat. Kezével belemarkolt a hajamba és fejem hátrafeszítve csókokkal halmozta el nyakam vállgödrömet, majd egy hirtelen mozdulattal lerántotta rólam a melltartót. Elől, kissé recsegett az anyag de ez egyikünket sem érdekelte igazán, és már birtokba is vette ágaskodó bimbóimat.

Keze markolta a fenekemet, még mindig testéhez préselte alsó testemet, és félig az asztalra döntve csókolta végig melleim, pocakom. Egy laza mozdulattal fenekem alá nyúlt és derekára emelt, vadul csókolóztunk mikor odabotorkált irodám ajtajához és ráfordította a zárat, aztán fél térdre ereszkedett és hanyatt fekteve a földön csókolta testem tovább. Lihegtem a gyönyörtől hogy ez a pasi engem akar, végig simitott combom belső felén és feltolta kis szoknyámat a derekamra. Puncim csak egy apró csipkedarab fedte. Követelődzően fúrta fejét combjaim közé és csapott le forró ajkával nedves puncimra. Nem aprózta el, határozottan cselekedett, tudta mit akar. Harapdálta, csókolta fogaival marcangolta forró puncim. Bugyim egy erős mozdulattal letépte, ne legyen útba és egy határozott mozdulattal a nyelvét betolta forró szeméremajkaim közé. Felnyögtem, és megrázkódtam olyan erővel tört rám az élvezni vágyás.

– Ahh, igen csináld! Akarom, ahh vadabbul! Kérlek tépj szét! Édes.

Ő egyre gyorsabb és gyorsabb ütemet diktált nyelvével, és kutató ujjai mikor rátaláltak barlangom bejáratára gyorsan utat törtek maguknak hüvelyembe hatolva csiklómat dörzsölgetve, ütemesen ujjazott, és közben fölém hajolt és megcsókolt vadul harapott, mart. Még senki nem szeretett igy. Egyre hevesebben ziháltam keze ostroma alatt, és őrületesen nagyot élveztem. Beleremegett egész testem.

Alig érzékeltem a külvilágot, mikor ránéztem tekintete nyugodt volt és egyben zabolátlan is, zihálva vette a levegőt, és feküdt mellettem a szőnyegen, és nézett. Lassan simogatta a melleimet, a pocakom.

– Gyönyörü vagy, és bocsáss meg. Nem tudom hogy történhetett, én annyira furán érzem magam, pedig tudnod kell szeretem a nejem, és …

Zavartan néztem rá – fél éve nős és boldog, igy elcsavartam volna a fejét?

– Bocsáss meg az én hibám, én nem akartalak ilyen helyzetbe hozni. Én… – dadogtam és nagyon hülyén éreztem magam.

Feltápászkodtunk, rendbe szedtük magunkat, és elmenőben még visszafordult, ráhajolt ajkamra és lágy gyengéd csókot nyomott rá.

– Ne haragudj!

Bünbánó arcát látva el tudtam volna bőgni magam. Tudatosodott bennem hogy annyira hiányom volt hogy odadobtam magam egy, vadidegen, pasinak és nem kellettem neki. Kudarc érzése vett rajtam erőt. Hetek teltek el, alig láttam a főnököm. Este, munkaidő vége után azonnal haza siettem. Nem túlóráztam, mondjuk nem is várták el tőlem.

Egy nap délután felé járt már az idő, mikor halk koppanás után főnököm lépett be irodámba. Hozzám lépett és intett, maradjak csak ülve. Én csendben figyeltem ahogy fel alá járkál piciny irodámban mint valami ketrecbe zárt nagyvad. Valami olyanról magyarázott hogy az ő pozíciójában szerepet kell játszania a józan gondolkodásnak a határozottságnak, az önfegyelemnek, a megbízhatóságnak, bla, bla, bla. Felnéztem rá és csak ennyit mondtam:

– Szóval mikor találkozunk? Ezt akarod nem ?

Erre csak megált előttem, fura tekintettel rám nézett és felrántott a székemröl. Magához húzott és közölte igen az eszét veszti a vágytól akárhányszor csak meglát, és szereti a nejét, de találkoznunk kell. Beleeggyezöleg bólintottam, s ő sietve távozott, majd fél perc mulva felhívott az irodájából.

Estére beszéltük meg a találkozót. Siettem, hogy minél több időt együtt tudjunk tölteni. Nem gondoltam semmire, hogy mi fog történni, csak látni akartam, beszélgetni vele. A villamoson ellenőriztem a sminkemet, a ruhámat, és egy megállóval a vége előtt felhívtam, hogy mindjárt ott vagyok, jöjjön ki elém.

Megérkeztem, leszálltam a villamosról. Megláttam őt. Izgalom lett rajtam úrrá, éreztem, hogy valami jó dolog vár rám. Két puszi és egymás mellett mentünk tovább úgy, hogy nem értünk egymáshoz.

– Jól meggondoltad? – kérdezte.

– Ha meggondoltam volna, itt lennék? És te?

– Itt lennék, ha nem? – volt a válasz.

Aztán beléptünk a kapun az előtérbe. Körbejártuk a helyiséget, végül kikötöttünk az ő irodájában, kb. háromszor belefért volna az enyém. Magához húzott, megcsókolt. A szívem gyorsabban vert, melegem lett. Kézen fogott, és a tárgyalóba vezetett, ahol sötét volt, csak a szomszéd irodából szürödött be némi fény. Nagy asztal, sok szék körben, az asztalon egy szönyeg!

Átölelt szorosan és újra megcsókolt. Éreztem, hogy már nagyon kíván engem. Hozzádörzsöltem az ágyékomat, felnyögött. Félig az asztalra ültetett, simogatott, közben egy percre sem hagytuk abba a csókolózást. Néha tettem egy kis kitérőt a nyaka felé, végigcsókoltam, finoman harapdáltam. Belopóztam az inge alá, kigombolgattam a az apró gombokat, ami izgalomtól remegő kézzel nem volt egyszerü. Végre megsimogathattam a hátát, a gerince melletti izmokat cirógattam, a derekát karmolásztam. Ő sem tétlenkedett. Lehúzta a cipzárt a felsőmön, és lelopta a melltartómat.

Mire magamhoz tértem, már a melleimet csókolta. Hirtelen a szoknyám derekához kapott, kicsatolta az övemet, és lerángatta rólam. Meglepődött a necc combfix láttán, de tetszett neki a meglepetés. Ott álltam előtte egy szál tangában, combfixben, tűsarkúban. Most rajtam volt a sor. Lesimogattam válláról az inget, végigcsókoltam cirógattam a mellkasát, kemény mellbimbóit nyalogattam, szívogattam. Lélegzete kapkodó lett, nadrágja egyre jobban domborodott. Elé térdeltem és simogattam farmeron keresztül, majd kibontottam az övet – kis segítséggel – és a nadrágot is letoltam róla.

Szexi tapadós boxer volt rajta, így még jobban megnézhettem magamnak. Biztató dombormüvel találtam szembe magam. A ruhán keresztül végigsimogattam az arcommal. Már nagyon felizgulhatott, mert átütött a nacin pár vágycsepp. Lenyalogattam, nagyon finom volt. Neki is tetszett, mert beletúrt a hajamba és magához húzott. Kicsit kínoztam még, combja belső felét, kemény fenekét simogattam, nyelvem becsusszant remegő combjai közé, ott is megkóstoltam a bőrét. Végigsimítottam a mellkasán és lehúztam a boxert. Elém pattant vágyaim tárgya.

Nagyon szép volt, és szinte kért hogy csókoljam meg. Kinyújtott nyelvvel ízleltem meg, végig a szárán, majd vissza a végéig, lenyaltam a nedveit és vissza a tövéig. Mikor már jó nedves volt, bekaptam, amíg csak tudtam és közben az arcát figyeltem. Nyitott szájjal lihegett simogatta a hajamat én meg próbáltam még több örömöt okozni neki a számmal. Szívogattam, nyalogattam és közben az arcát figyeltem, hogy mennyire élvezi. Hirtelen eltolt magától, lecibálta a tangát rólam és az asztalra ültetett. Széttárt combjaim közé térdelt és nyalogatni kezdett végig, fel-le, majd a legérzékenyebb pontomon megállapodott, szopogatta, szívogatta én meg csak élveztem és ömlöttek a nedveim. Nem tudom meddig tartott, de a végén már könyörögtem, hogy elég, mert belehalok…

Lecsúsztam az asztalról, elé térdeltem és tovább folytattam, ahol abba hagytam a kényeztetést. Nyaltam szívogattam, nyeltem a nedveit. Eltolt magától, megfordultam és vártam hogy végre magamban érezhessem. Elakadt a lélegzetem, mikor belém hatolt. Hihetetlen jó érzés volt. Felnyögtem. Lassan mozgott bennem, hosszan ki-be én meg csak hasaltam az asztalon és nem volt erőm semmihez. Nagy nehezen felegyenesedtem, így teljesen másképp éreztem a mozgást. Eszméletlen jó póz volt, de így nem láthattam az arcát, úgyhogy kicsusszant belölem, én megy gyorsan az asztalra ültem, és újra magamba fogadtam őt. Nem semmi látvány volt, hogy láttam ki-be mozogni magamban. Combjaimmal átöleltem a derekát és csókoltam, nyelvem a szájában, ő bennem mozgott. Faltam a száját, nyakát, a bőrét, ahol értem. Ő pedig egyre hevesebben mozgott bennem.

Hátradőltem, lábaimat a vállára tettem, és izgattam magam. Éreztem, már nem sokáig bírom. Nagyon izgató látvány lehettem, mert kapkodó lélegzettel lihegte, hogy ez már sok, nem bírja tovább… Megkértem, hogy folytassa tovább még, simogasson, míg hatalmasat élveztem. Testem összerándult, elért az orgazmus.

Csak percek múlva tértem magamhoz. Ő megvárt, míg újra felülök, magához húzott, egészen közel és vadul mozgott bennem, miközben simogattam, csókoltam, karmolásztam, ingereltem, hogy minél nagyobbat élvezhessen. Boldog voltam, hogy láthattam, ezt az örömet én okoztam. Szorosan magához ölelt addig, míg a szívünk és lélegzetünk nem csillapodott. Simogattam, cirógattam ahol értem, aztán egyszer csak vége lett, kijózanodtunk mindketten. Gyors öltözés, és siettünk haza mindketten. Én az üres lakásba értem haza, őt várta a felesége. Hazaérve leszórtam magamról az összes ruhát, és ledőltem az ágyra. Illatával a börömön merültem álomba.