Erotikus

Szextörténet – A frigid feleség

5 éve vagyunk házasok. Az utóbbi időkben a szexuális életünk valahogy kezdett lelankadni. Az első két évben még szinte naponta együtt voltunk. Volt hogy naponta többször is. Utána fokozatosan egyre kevesebbszer. Sok mindent megpróbáltam, legtöbbször sikertelenül. A végén a feleségem már csak egyet akart: Nyugalmat.
Még egy ideig sokat beszélgettünk, vitatkoztunk, hogy mi lehet ennek az oka. Később ez is elmaradt. Vagy korán ment lefeküdni, vagy későig nézte a TV-t. Ma az első változat volt napirenden. Én néztem mérgesen a TV-t, amikor csöngött a telefon. A nővére jelentkezett, a sógornőm.
Közölte hogy férje megint hosszabb üzleti útra ment, és javasolt valamiféle összejövetelt, a magány elűzésére. Jeleztem, hogy húga már mélyen alszik, mikor felvetette a kérdést. „Mi lenne. ha te jönnél akkor át egy kicsit?”. Hallgattam, majd némi habozás után mondtam: „Tulajdonképpen miért is ne? Mindig csak te jöttél át eddig. ”
A telefon elnémult. Nem volt világos hogy technikai hiba vagy a sógornőm letette. Biztos, hogy hívott? Végül is döntöttem. Halkan beosontam a hálószobába és egy kis cetlire ráírtam: „Fáj a fejem. El kellett mennem sétálni!”

erotikus

Ahogy útra keltem, tulajdonképpen már bántam az egészet. Soha különösebben nem érdekelt a sógornőm.

Már a házuk elé értem, és éppen azon voltam, hogy hazafelé fordulok, mikor halkan hallottam a nevem. Ő volt az ablakban és integetett hogy menjek be. Gyorsan bementem és ő bezárta magunk mögött az ajtót. És ekkor elfogott valami kópéság és egy hirtelen mozdulattal érte nyúltam és szájon csókoltam. Egyáltalán nem lepődött meg. Viszonozta. Ölelés közben nekem nyomta a testét. Feszes póló volt rajta és rövid szoknya. Az én kedves kis sógornőm az évek alatt már jócskán felszedett magára. A molett nők, még az úgymond gusztusosan teltek sosem érdekeltek. De ma minden más volt. Kívántam. Kezemet minden teketória nélkül a fenekére csúsztattam. Férfiasságom már kezdett ágaskodni. Nyilván ezt megérezte, mert igyekezett minél szorosabb testi kontaktusba jutni velem.

Hirtelen egy kicsi zavartsággal bocsánatot kért, és mondta, hogy WC-re kell mennie. Becsukódott mögötte az ajtó. A kisördög belém bújt és hirtelen rányitottam az ajtót mely nem volt zárva. Nagy szemekkel, meglepődve nézett rám, ahogy ült a kagylón. Minden teketória nélkül odaléptem, és két kézzel megfogtam a melleit. Nem kicsi mellek voltak, de jó teltek, feszesek. Melltartó nem volt rajta. Felhúztam a pólóját és a meztelen mellein kezdtem a mellbimbóit dörzsölni. Gyorsan kidugták a kis fejecskéiket. Tekintetemet lejjebb eresztve néztem be combjai közé. Gyengéd erőszakkal húztam szét őket.
– „Szeretném látni, ahogy pisilsz!” kérleltem.
– „Tényleg meg akarod nézni?” – kérdezte. Bólintottam. Leguggoltam hogy jobban lássak. Kezeimmel széthúztam a térdeit. Erős sugárban, hangosan jött a vizelete. Kértem hogy még egy kicsit tartalékoljon, és indítványoztam, hogy menjünk a zuhany alá. Beálltunk, most már teljesen meztelenül a kádba. Kölcsönösen masszírozgattuk egymást a vízsugárral, majd alapos szappanozgatás következett. Mellei, hasa, erős feneke, szőrös szeméremdombja. Nagyon megkeményedtem. Szappanos kezével ő is le fel játszott a merev rúdon. „Lassabban, még nem akarok most elmenni. ” kértem.

– „Gyere! Pisilj rá!” utasítottam. Befeküdtem a kádba, és ő a kád két szélére felguggolva kezdett pisilni. Jól aláigazítottam a farkam, hogy a legérzékenyebb részt találja el, a még mindig energikus sugár. Jobb volt, mint a zuhany. Kár hogy nem tarthatott percekig.
Megtörülköztünk. Kezemet fogva húzott a hálószoba felé. Közben megálltunk és szenvedélyesen csókolóztunk. Mikor leült a franciaágy szélére sokat mondón megálltam előtte a mereven felálló farkammal. Rögtön értette, hogy mit akarok. Kissé szégyenlősen kérdezte:
– „Hogy tegyem? Hogy jó neked?”
Két kézzel némán, a fejét gyengéd erőszakkal irányítottam az izgatottan fickándozó makkom felé. Ellenállását feladva óvatosan szájba vette. Szívta, szopogatta, ízlelgette. Egyre bátrabban, és mélyebben, úgy hogy kénytelen voltam ismét figyelmeztetni:
– „Még nem akarom!”
– „Miért ne? Szívesen kipróbálnám hogy itt milyen ” mondta. Jó hát legyen, gondoltam és teljes marokkal megszorítottam telt kebleit. Nem sokat kellett várni, míg ütemes sugarakkal jött meg a jól ismert megkönnyebbülő érzés. Heves nyögéseimet nem tudtam, nem is akartam visszatartani. Eközben ő lecsukott szemekkel, áhítatos szuszogással egyre azon volt, hogy az én orgazmusomat az utolsó cseppig teljessé tegye.
Egy könnyed csókkal eltávozott a fürdőszobába. Utána leheveredtünk a nagy dupla ágyon. Kedvem támadt a kis pisiszex után egyéb kis különcségekhez. Kértem tőle még egy pár harisnyanadrágot. Egyenként a két kezét és a két lábát az ágy széleihez kikötöztem. Egy kicsit meglepődve nézett rám, de megnyugtattam, hogy semmi fájdalmasat nem akarok művelni vele. Ha mégis valami kifogása van, mondja, és az egész játékot rögtön abbahagyom. Azt nem akarta. Így fogtam egy ollót, és a lába között egész rövidre nyírtam a szemérem szőrzetét, úgy hogy a rózsaszín belső ajkak is jól láthatók legyenek.
Kedvem támadt az egyik ujjamat közéjük vezetni. Heves sóhajtás volt rá a válasz. Másik kezemmel nem feledkeztem el ingerlő nagyságú melleit is kezelésbe venni, míg mindkét mellbimbóját sikerült kinöveszteni.
Aztán megragadva őket rájuk buktam, hogy minden erőmmel szívhassam. Szoptam, szívtam a termetes ciciket olyannyira, hogy egy kis mérséklésre kért. Erre visszatértem a punihoz. Most már úgy gondoltam, hogy egy kis szájjal való kényeztetést is kiérdemeltek.

Nyelvmunkám sikeres volt, mert erőteljesen felszólított hogy most már dugjunk. Azért még a feneke lyukának is jutott egy kis ciróka. A hatás tökéletes volt. Irtó jó volt nézni a kikötözött nőt, amint a kéjtől és vágytól remegett. Lassú élvezettel húztam fel a kondomot, aztán már gyors türelmetlenséggel hatoltam be.
Gyors ütemben kezdtem hajtani az orgazmus felé. Mondta, hogy azáltal, hogy a szőrt az érzékeny helyen rövidre vágtam, a csiklója sokkal közvetlenebbül érzi ágyékom kemény csapásait, és hogy ez mennyire jó. Mindent beleadtam és élveztem apró kis sikolyait, izzadását, ahogy élvezett.
Eldöntöttem utána hogy itt az ideje, hogy a magam élvezetére is gondoljak. Lehúztam az óvszert, és nekiláttam a popsi meghódításának. Ehhez meg kellett oldoznom a harisnyából eszkábált köteléket, majd a lábainál fogva még sokkal jobban megemeltem a fenekét, és egy kispárnát tettem alá. Ezután újra rögzítettem a köteléket, és készen várt a gyönyörök kútja. A fütykös elegendő krémmel lett megkezelve, és óvatosan megkezdtem a behatolást.
Először volt egy kis ellenállás, nyögésecske, ezért egy-két percet vártam hogy a záróizmok ellazuljanak. Utána már egész könnyedén tudtam becsúsztatni, szinte tövig. A ruganyos izomgyűrű forrón, feszesen tartotta fogva a faszt, ettől hihetetlenül felizgultam, és már nem bírtam hogy ne kezdjek mozogni. Nemsokára mellbimbói megkeményedtek, és heves sóhajtozásba kezdett. Hevesen elkezdtem markolgatni a tömött dudákat és közben lenn a mélyben gyönyörűséges magömlést éltem át. Egészen addig benne maradtam, míg mindkettőnk izgalma teljesen lelohadt.

– „Még sose voltak a popókámban” – mondta.
– „És milyen volt?” kérdeztem.
– „Eleinte inkább kellemetlen, de a végén már egész jó volt”.
– „No akkor ezt a jövő alkalommal megismételjük” – ígértem. Rögtön izgatott lett.
– „Mikor lesz a jövő alkalom?”
– „Ez részben tőled is függ „.
– „Hogy hogy?”
– „Holnap lesz egy családi összejövetel. Utána a húgod elmegy, és szabad a pálya. Legjobb lenne, ha már úgy jönnél, hogy bugyit sem vennél. Csak én fogom észrevenni, és ebből fogom tudni, hogy benne vagy a dologban. ”
– „Rendben ” nevetett és egy könnyed csókkal elbúcsúztunk a másnapi, viszont látásra.
A szokásosnál sokkal jobb kedvvel mentem haza. Lezuhanyoztam, majd a lehető leghalkabban beosontam az ágyba. Épp hogy magamra húztam a takarót, hogy aludjak, mikor legnagyobb megdöbbenésemre a hasamon éreztem hitvesem kezét, amint azt elkezdte cirógatni. Úgy tettem, mint aki semmit sem vett észre az egészből. A kéz nem érte be cirógatással, hanem egy hirtelen mozdulattal rá talált fáradt férfiasságomra és elkezdte egész finoman masszírozgatni.
– „Ébren vagy? ” kérdezte. Bizonytalanul dünnyögtem, ami se, nemet se igent nem jelentett.
A kéz folytatta munkáját, s most már nem is eredménytelenül, mert éreztem, ahogy a petyhüdt tagomba visszatért az élet. S ekkor, ami már évek óta nem történt meg: egyszerre fejével becsúszott a paplan alá, és éreztem, ahogy a szájába veszi a furulyát.

Feszülten vártam hogy hová fog az egész kilukadni. Most már teljes testtel hozzám simult és kezével erősen megragadta a szerszámot a tövénél. A szívások egyre intenzívebbek lettek. Csak gratulálni tudtam magamnak, hogy volt annyi eszem hogy előzőleg lezuhanyozzak.
Már kezdetem egészen belejönni a dologba, mikor elkezdett csengeni a telefon. Rosszat sejtve mentem a készülékhez, és felvettem. A sógornőm volt. Rögtön a leghatározottabban tettem a hülyét, s közöltem hogy rossz számot hívott, és itt semmiféle Angéla nem lakik. ”
Csak nem megérzett valamit a feleségem? Mindenesetre visszabújtam hozzá és elkezdtem lehúzni róla a bugyit. Nem ellenkezett. Közben enyhe szemrehányással mondtam neki, hogy mennyire el lettem hanyagolva az utóbbi hónapokban és ezért jár valamilyen kárpótlás. Erre sem szólt semmit. Elhatároztam, hogy most már nem fogom engedni, elrontani az élvezetemet, és az éjjeli szekrényen levő síkosító gél utón nyúltam.
A puncija után a feneke nyílását alapos kezelésbe vettem a krémmel. Ezt percekig műveltem és ő közben érdektelenséget vagy álmosságot színlelve egyre mélyebbeket lélegzett. Úgy tűnt, hogy elaludt. Nem nagyon akartam valójában firtatni ennek a valóság tartamát. Óvatosan megkezdtem a behatolást. Egy ideig vártam hogy ellazuljon. Izgalmam nöttön-nőtt és óvatosan mozgattam magamat benne, nehogy felébredjen.
Miután ennek semmi jelét nem adta, megragadtam egyik mellét. Ez megtette a maga hatását. A csúcspont hamar jött, és nagyon kellemes volt. Kimentem letussolni (immár másodszor). Mire visszajöttem a feleségem már horkolt. Én is gyorsan álomba merültem.
Másnap reggel élénk szemrehányással kezdte a napot. Közölte, hogy fáj a feneke, és a legközelebb hagyjam el feneke kedvelését. Én ellene vetettem hogy részben azért volt ez, mert mivel aludt, nem irányított, és nem tudta tudatosan ellazítani altesti izomzatát. Ahogy veszekedtünk, a vita hevében nem vette észre, hogy fürdőköpenye szétnyílt. Kilátszottak a valóban jó formájú mellei. Talán kicsit enyhíteni is akartam rossz kedvét, és céloztam mellei még mindig feszes voltára. Nem jött be a dolog, mert elég dühösen azt mondta:”Jellemző, te csak mindig erre tudsz gondolni!” „Hát igen” replikáztam enyhe gúnnyal. „Valóban ritkán adsz rá több esélyt a rágondolásnál, talán ezért. Ha meggondolom, hogy ötévi házasság után most már évente vagyunk annyit együtt, mint régen két hét alatt. ”
„Engem nem érdekel! Nekem tökéletesen megteszi maximum havonta egyszer! És egyébként is utálom, hogy olyan nedves leszek az egésztől!” S azzal dühösen összehúzta a pongyoláját.
Nem lehetett megmagyarázni neki, hogy ez a nedvesség a dolog természetes velejárója. A saját nőgyógyásza sem volt képes erre. Teljes holtpontra jutottunk. Nagyon elkeseredtem, de ugyanakkor nagyon is kívántam. Ahogy a vita tovább folyt, ha nem is durván de dulakodni kezdtünk. Megint kinyílt a köpenye. Ekkor felkaptam, és ahogy erőtlenül védekezett, bevittem a hálószobai nagyágyra és rádobtam. Nem volt még bugyi alatta. Meztelen öle ott volt előttem. Kezdtem széthúzni a lábait.
Nem igazán meggyőzően védekezett. Ujjaimmal megtapogattam szemérem ajkait. Jó nedvesek voltak. Lassan egyik ujjamat a hüvelybe vezetve kezdtem belülről masszírozni. Erre össze akarta zárni a lábát. Bedühödtem, és a kezem ügyébe került fürdőköpeny övével és egy harisnyával kikötöztem a lábait. „Mit akarsz tenni?” aggodalmaskodott. Szótlanul folytattam a megkezdett ujjazást kívül, belül egyaránt. Egy törülközőt is hoztam, ha izgalmában nedvezni kezdene, legyen mivel megtörölni, különben hisztériás rohamot kap. Sóhajtozásai egyre intenzívebbé váltak. Most már a makkomat a bejárathoz illesztve döfködtem a hüvelybemenetét, de valójában nem hatoltam be. S ekkor nyöszörögve mondta: ”
– „Ne kínozz, nem bírom tovább. Ha akarod, akkor beteheted a fenekembe”.
Hogy mióta vártam erre a mondatra! Ezúttal már könnyebb volt, szinte nem is volt ellenállás. Ismét elmerülhettem mellei élvezésében. Különösen megkeményedett mellbimbói simogatása volt jó.
A csúcspontot együtt értük el, és végre megtapasztalhattam az ő kielégülését is. Addig maradtunk együtt, míg a vágy teljesen el nem halt mindkettőnkben.
A fürdés után az autóban panaszkodott hogy az ülés nem komfortos ott lent neki.
További szex történetek