Állat szex

Lili vagyok, fiatal lány németdog kutyus. Kiskoromban kerültem mostani családomhoz, anya, apa, és 16 éves fiuk, vele voltam a nap nagyrészében. A szülei napközben dolgoztak, és nekem bejárásom volt a házba, ha épp nem volt kedvem kint lenni egyedül, akkor bementem a gazdi szobájába, és ott voltam vele. Ő iskola után szinte rögtön jött haza, nem volt egy nagy baráti társasága, inkább itthon ülős, gépezős típus volt. Sokszor volt, hogy az ágyán feküdtem, ő pedig a gépen játszott, vagy interneten videókat nézett, amikre általában ki is verte, ilyenkor mindig valamilyen illat csapta meg az orrom, de nem sokat törődtem vele, csak feküdtem, ő pedig a fürdőben lemosta magát és visszajött, megsimogatta a fejem, majd leült ismét a gép elé. Videós oldalakat böngészve talált rá először a kutyás szexre, ahol férfiak és nők csinálják kutyákkal, vagy más állatokkal. Látszólag nagyon felkeltette az érdeklődését, elsősorban az olyan videók ahol férfiak csinálják kutyákkal, ezután elég sok ilyen videót nézett.
Egyik nap ismét csak ketten voltunk otthon, gazdi feküdt az ágyon, én pedig a lábánál szintén az ágyon, kapcsolgatta a tv-t, én pedig bámultam kifelé az ablakon. Szemem sarkában láttam ahogy elkezd neki felállni a farka, és a nadrágja elkezdett feszülni. Megigazította, és feküdt tovább, biztos azt hitte, hogy majd lelankad és elmúlik az izgatottság. Jó pár perce állt már neki mikor lerakta a távirányítót, és elkezdte dörzsölgetni még mindig álló faszát, majd egyik kezével letolta a nadrágját, másikkal pedig tovább simogatta. Ekkor felemeltem a fejem az ágyról, és őt néztem, pontosabban a kő kemény péniszét. Láttam már neki sokszor, fürdés után ha bejött a szobába törölközőben, és előttem vette fel az alsónadrágját, de olyankor általában csak lógott neki. Egyszer épp a haját törölte egy törölközővel hajmosás után, egy másik törölköző pedig a testére volt csavarva, én pedig az orrom a törölköző alá dugtam, és az orrom hozzáért a farkához, ekkor mérgesen rám szólt és én otthagytam, vissza mentem az ágyra.

Most még mindig néztem, ahogy simogatja magát, és láttam, ahogy elkezdett engem nézni. Biztosan a kutyás videók nem mentek ki a fejéből. Végig nézett rajtam, fejemtől a farkamig, és a puncimnál akadt meg a szeme. Gyorsan az ágyon levette a nadrágját, és az alsógatyáját is, ekkor már teljesen meztelen volt és térdelt az ágyon, látszott rajta, hogy nagyon jár az agya, én csak feküdtem félig az oldalamon, felemelt fejjel és őt néztem.

Közelebb jött, és elkezdett simogatni, a fejemnél, majd az oldalamat, és a hasamat. Egyre hátrébb csúszott a keze, végül a faromat simogatta, és kicsit félve lentebb és lentebb csúszott a keze, mígnem a puncimhoz ért. Szép kiálló puncim volt, ami a férfiasságát nézve megduzzadt. Elkezdte két ujjal körbefogni, és úgy simogatta le és fel, aztán az egész tenyerével, ekkor már éreztem, hogy én is egyre jobban izgatott leszek, és a puncim betelítette az egész tenyerét.

Elengedte, és újra elkezdett simogatni a nyakamnál, majd az egyik lábam alá nyúlt, és a hátamra döntött. A hasunk alá nézett, hogy ne rúgjon meg, és a két lábát az én két hátsó lábam közé tette, olyan misszionárius póz félében voltunk. Kezével a nyakam és a szám körül simogatott, másik kezével pedig a puncimat simogatta, de csak kívül, nem szerette volna, hogy az ujja legyen bennem először. Finoman végig húzta az egyik ujjat a nyílásomon, éreztem, ahogy tiszta nedv vagyok belül.
Elengedte a puncimat, és mind két kezét a fejemhez tette. Lenézett és még mindig álló faszát a puncim irányába igazította, majd rámnézett és közelebb nyomta a testét, megszűnt a távolság fasza és a puncim között. Ott volt a bejáratnál, várta a reakciómat, de én csak feküdtem és vártam mi fog történni.

Mikor látta rajtam hogy nem vagyok megrémülve, elkezdte szép lassan lentebb nyomni az altestét, és ahogy a farka haladt lefelé, a puncim úgy nyílt szét, és a rózsaszín része is megvillant. A hegye már eléggé szétnyitotta a puncimat, és beljebb haladt, mígnem a farka feje a puncimban volt, ekkor egy nagyon kicsit nyüszítettem. A gazdám megállt és nézett, próbált rájönni, hogy miért nyüszítettem, de nem a fájdalomtól, csak a meglepődöttségtől, hogy éppen mi is történik velem. Várt pár másodpercet, és látta rajtam, hogy nincs baj, így lassan még lejjebb haladt. Centiről centire nyomta belém gyönyörű farkát, és aztán tövig bennem volt, a hasunk összeért, és a puncim szája az ő farkát ölelte körül. Tiszta nedv voltam. Ismét megállt és nézett engem, majd elkezdett lassan mozogni. Lassan mozgott előre hátra, én pedig minden mozdulatot élveztem. Néhány lökés után elkezdett gyorsabban pumpálni, járt alattunk az ágy, én lihegtem, ő pedig könyökölt a fejem mellett, és pumpálta belém hatalmas faszát.

Csodálatos volt. Neki is ez volt az első alkalom, és ezért nem is tartott nagyon sokáig, a gyorsabb tempót követően, néhány nagyobb lökés után megállt, és éreztem ahogy megfeszült, és belém élvezett. Tele lőtte a puncimat, és rámfeküdt teljesen. Kicsit feküdt rajtam és ellazult, majd szépen lassan elkezdte kihúzni belőlem a farkát ami még mindig állt. Felugrottam az ágyra, és elkezdtem nyalogatni, majd ő is felállt és elment a fürdőbe, én pedig nyaltam a puncimból folyó spermáját.

Visszajött és meztelenül visszafeküdt az ágyra, és megsimogatta a fejem.

Azóta többször megdugott már, szinte minden nap, iskola után míg ketten vagyunk itthon, megismételjük.

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!Állat szex