Kutyás szextörténet

Tena gyors léptekkel haladt az erdei úton a kis lak felé. Virgonc a nagy testű kutya ott ugrándozott mellette. Néha előre szaladt, majd vissza a gazdihoz. Fel-felugrált Tenára, szinte fellökte a lányt.

– Ne türelmetlenkedj, mindjárt odaérünk!- szólt rá a láthatóan izgatott kutyusra.

Ha a kis ház felé tartottak, Virgonc gyakran volt türelmetlen, s Tena természetesen megértette az állat viselkedését. Ő is nagyon várta már, hogy odaérjenek, s kezdődjön a titkos kalandjuk.

Tena, húsz éves múlt, szőke, hosszú hajú, vékony testalkatú lány volt. Virgoncot, a zsemleszínű labradort, három éve kapta ajándékba a szüleitől, azóta elválaszthatatlan jó barátok voltak, sőt, kicsit több is volt köztük egyszerű barátságnál.

Hamarosan a kis erdei házikóhoz értek, amely Tena családjáé volt. Tena megállt az ajtó előtt, hogy elő vegye a kulcsot. Virgonc azonnal előtte termett, két lábra állt, mellső lábaival átölelte gazdája derekát. Így két lábra állva majdnem akkora volt, mint a lány.

– Jól van, mindjárt játszunk!- próbálta lefejteni magáról Virgonc mancsait.

Virgonc nehezen engedett, majd ledöntötte lábáról a gazdiját. Tena végül kiszabadult az állat szorításából, kinyitotta a házikót, s egy takarót hozott ki. A ház mögött, a bokrok takarásában, kis füves tisztás volt, oda tartottak. Tena a földre terítette a takarót.

Ő is nagyon várta már a játékot, amit pár hónappal ezelőtt kezdett el a kutyussal. Gyakran kijöttek ide az erdőbe, ahol nem nagyon járt idegen, hogy élvezzék a természet közelségét, s szórakozzanak kicsit.

A nyári melegben Tenán csak egy vékony, virágmintás ruha volt. A ház mögött volt egy alacsony, támla nélküli padféleség. Tena feljebb húzta derekán a ruháját, gyorsan kibújt a bugyijából, s a pad végére ült. Lábait széttárta, előtűnt hamvas, borotvált puncija. Virgonc, mintha csak erre várt volna, odaszaladt, s nedves orrát a lány szeméremajkai közé fúrta.

– Na, most már játszhatunk!- szólt Tena, megsimogatva a kutya fejét.

Virgonc nem véletlenül volt olyan izgatott. Nagyon szerette ezt a játékot, s amikor az erdei úton elindultak a ház felé, már csak ezt akarta. Nyelvével párszor belenyalt a lány nemi szervébe, majd mellső lábaival felugrott Tena combjaira. Pénisze kibújt a tokjából, s a tizenötcentis vörös húsdarab, most ott meredezett a lány bejárata előtt. Virgonc párzó mozdulatokba kezdett, péniszével a lány combját böködte.

– Ma erőszakosabb vagy, mint bármikor- nevetett Tena, s hátradőlve, végig feküdt a padon.

Két lába lent volt a földön, s így széttárt combjai között a puncija éppen egy magasságban volt Virgonc ágyékával. Virgonc feljebb kapaszkodott, mellső lábait a lány oldalánál a padra tette, így ágyéka közel kerülhetett a hőn áhított nyíláshoz. Erőteljes mozdulatokkal próbált betalálni a résbe. Tena feljebb emelte lábait, s hamarosan érezte, amint a hosszú kutyafasz utat talál a szeméremajkai között. Aprót sikított, amikor Virgonc egy határozott mozdulattal tövig nyomta bele a szerszámát. A méretes pénisz kitöltötte a hüvelyét. Virgonc már nagyon rutinos szerető volt, gyors mozdulatokkal baszni kezdte. Tena, lábaival átkulcsolta a kutyát, s átadta magát az élvezetnek.

Virgonc hevesen és hosszan dugta. Vastag pénisze dugattyúként járt a hüvelyében, s Tena ezt nagyon élvezte. Virgonc is szerette ezt a játékot, legszívesebben minden nap jött volna gazdijával az erdei házhoz.

A kutya hirtelen megállt, s Tena érezte, ahogy a pénisz kicsúszik belőle. Virgonc leugrott a lányról, farka még merev volt. Tena még mindig a padon fekve, felnézett a kutyára:

– Hé, még nem végeztünk!

Virgonc sokáig szokta bírni, s képes volt Tenát is a csúcsra juttatni. Igaz, időnként Tena kézzel is rásegített a biztos siker érdekében. Virgonc ismét felugrott a lányra, s ágyékát a még mindig széttárt combok közé nyomta. Tena megmarkolta a kutya mellső lábait, Virgonc forró pénisze ismét a puncijába csúszott, s újra vágtázni kezdett a nedves barlangban.

Tena érezte, amint a kutya összerándul és magja elönti a hüvelyét. Szorosan tartotta az állatot, nem szerette volna, ha abbahagyja. A kutya mozdulatlanul hasalt Tenán, farka megduzzadt és lüktetett a punciban. Tenának sem kellett már sok. Előrenyúlt, megmarkolta a kutya péniszének tövét, mozgatni kezdte, oda dörzsölte a csiklójához. Pár másodperc múlva apró nyögésekkel élvezett ő is.

Most már hagyta, hogy Virgonc leugorjon róla. Ahogy a kutya fasza kicsúszott, Tena érezte, ahogy a sperma megindul a hüvelyéből, s lecsorog a padra. Egy darabig még hanyatt fekve maradt, miközben Virgonc a fűbe heveredve nyalogatta vöröslő szerszámát.

Tena felállt, a leterített plédre heveredett, Virgonc azonnal mellette termett.

– Nagyon ügyes voltál!- simogatta meg a kutya fejét és hátát.

Virgonc a lány körül járkált, s vöröslő farka még mindig kint volt a tokjából. Tena nagyon szerette ezt a csodálatos szerszámot, izgalommal töltötte el a látványa is. Odahúzta magához a kutyát, a hasa alá nyúlt, megsimogatta Virgonc golyóit. Ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy szájába vegye a vöröslő péniszt. Virgonc hasa alá feküdt, fejét a kutya hátsó lábai közé tette, megmarkolta az állat nemi szervének tövét és az arca felé húzta a vörös botot. Éppen a szájáig ért, nem is kellett megemelni a fejét, hogy megnyalhassa a hegyes végét. Szájába csúsztatta, s szopni kezdte. Virgonc engedelmesen tűrte gazdija kényeztetését. Tena élvezettel nyalogatta, szopta Virgonc botját. A kutya kissé előre ment, farka kicsúszott a lány szájából. Tena lejjebb húzta válláról a ruháját, kiszabadítva nem túl nagy melleit. A kutya péniszének végét meredező bimbójához dörzsölte. Ezt még sohasem csinálta eddig, nagyon izgató volt az érzés. Újra a szájába vette a péniszt, majd ismét a melleihez dörzsölte. Így játszott vele percekig, egyszerűen nem tudott megválni ettől a húsdarabtól. Virgonc megunhatta a játékot, el akart menni. Tena a péniszénél fogva tartotta, de belátta, nem erőszakoskodhat a barátjával, így elengedte. A kutya pénisze visszacsúszott a tokjába.

Hanyatt feküdt a takarón, Virgonc, elfáradva a kényeztetéstől mellé heveredett. A lány még nem vette fel a bugyiját, ruhája a derekánál, így puncija teljesen szabadon volt. Virgonc egyszer csak felugrott, orrát Tena puncijához nyomta, beleszagolt, majd, mintha megkívánta volna a lányt, hirtelen a lába között termett. Nem sokáig maradt, szinte azonnal elugrott, s ismét leheveredett a lány mellé.

– Mi van Virgonc, csak nem akarsz még egyet?- nevetett Tena.

Átölelte a kutya nyakát, hozzábújt, s játékosan birkózni kezdett vele. Hanyatt döntötte, Virgonc lábai az égnek álltak. Tena a kutya lábai közé nézett, s elégedetten látta, hogy a vöröslő péniszhegy újra kint van a tokjából. Odanyúlt, hátrább húzta a bőrt, s Virgonc nemi szerve mind nagyobb terjedelmével bújt elő. A kutya felpattant, s újra izgatott lett, a hanyatt fekvő lányra akart mászni. Tena is elkezdte érezni puncijában a bizsergést.

– Gyere, kipróbálunk egy új figurát!- szólt Virgoncnak.

Letérdelt, karjaira támaszkodott, s fenekét a kutya felé tartva várta, hogy Virgonc újra magáévá tegye. Érezte, ahogy a kutya teljes súlyával a hátára nehezedik, s nemi szerve gyors ütemben a fenekét bökdösi.

„Na, ebben a pózban még kell egy kis rutint szereznie”- gondolta, s hátranyúlva, helyére igazította a mind türelmetlenebbül mocorgó kutyafaszt.

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!Kutyás szextörténet