Elgyengültem a csókjától. Szememmel már az ágyat fürkésztem…

Zoli: Tél volt, mentem a megbeszélt helyre. Nagyon izgultam a gyomrom akár egy dió akkora volt. Soha nem láttam még őt, mit fog szólni hozzám. Féltem, de nem tőle, hanem az egész szituációtól.


közeledek a megbeszélt helyszínhez. Honnan ismerem fel? És egyszer csak meglátok egy női alakot, hosszú szövetkabátba áll a kabát alól csak egy magassarkú látszik. Ő az, érzem. Megállok, ablak lehúz: Gabriella?


Gyere ülj be. Egy csókot adok neki amit vissza is kapok. Nincs messze a szálloda. Mindjárt ott is vagyunk. Bemegyünk az ajtón hatalmas aula. Gyönyörű hely. A kulcsot felveszem, és elindulunk a szóba felé.


Gabriella: Már hónapok óta írogatunk, mintha mindent tudnék róla… De most valahogy picit izgulok. Már elment vagy három kocsi mellettem, egy se állt meg. Mikor ér már ide. Alig gondoltam ezt ki megállt egy szürke kocsi mellettem. Gabriella? A hangjára összerezzentem. Beültem mellé a kocsiba. Mosolygós. Remek, erre számítottam. Csókolt meg.


Oda mentünk átvenni a kulcsot. Egy csinos fiatal csaj volt ott. Zoli végig mérte. Mosolyogva köszönte meg a kulcsot. Végig villant a fejembe, haha ma úgyis engem dug meg! Kuncogtam magamban.


Szó nélkül mentünk a szoba ajtóig.


Kinyitotta az ajtót és előre engedett.


Zoli: Belépett előttem a szobába, mentem utána. Az ajtót becsuktam. Megfordulók és látom gombolja ki a kabátja, segíthetek? Választ nem várva egyből mögötte teremtem.Megfogom a vállát és ekkor egy furcsa érzés jött rám! Meg kell, hogy csókoljam a nyakát


Megfordítottam és még kabátban vadul csókolózni kezdtünk.


Gabriella: Iszunk valamit? Zavartan kérdeztem csók közben.


Zoli: Pezsgőt láttam behűtve.


Kabátodat leteszem.


Gabriella: Kibontod a pezsgőt? Én nem tudom. – nevettem.


Zoli: Nekem megy elvégre ez a foglalkozásom


Gabriella: Azért nevettem. – kacsintottam rá.


Zoli: Kitöltöttem a pezsgőt és át nyújtottam neki. Koccintottunk és beleittunk a pohárba. Majd odaléptem hozzá, és megfogtam a fejét hátul és csókolgatni kezdtem a száját.És mentem lefelé a váll irányába. A pezsgő már nem is érdekelt. Csak a nőre figyeltem.


Gabriella: Letettem a poharat. Elgyengültem a csókjától. Szememmel már az ágyat fürkésztem, hogy hol fogok a farkába beleülni. Ö is le tette a poharát.


Zoli: Óvatosan lehúztam a felsőjét majd a melltartót kikapcsoltam. Ott állt előttem! Lehúztam a szoknyáját is róla. Gyönyörű test!


A combfix marad! Szóltam rá!


Gabriella: Kigomboltam az ingét, csatoltam ki a nadrágszíjat rajta. Letoltam a combjáig a nadrágját, majd a lábammal a földig toltam. Kezem már a farkát kereste… Már nagyon merev volt. Elé térdelve húztam le róla a gatyáját… és finoman bekaptam a farkát.

Zoli: Levette az ingem és a nadrágom, akkor már nagyon állt a farkam. Letérdelt és szopni kezdett. Óvatosan csinálta, Aztán bele lendült. Felhúztam magamhoz, és csókolni kezdtem! Közben a fenekén a bugyit toltam le róla!


Gabriella: Ágy fele csókolózva mentünk. Az ágyra lökött, széttártam a lábaimat és finoman elkezdet nyalni.


Szeretném ha ráülnél a számra nézet fel rám a combjaim között. Szemei csillogtak, mosolyogót. Szó nélkül az ágyra nyomtam és ráültem a szájára. Két kezemmel a falat fogtam. Néha rámozdultam a szájára.Élvezem nagyon ahogy nyal.


Zoli: Élvezte amit kértem tőle, látszott rajta. Nem maradhatunk az ágyban, az nem én vagyok. Kértem, hogy menjünk ki az italpulthoz. Hatalmas szoba nagy márványpulttal, már amikor beléptem tudtam, ez jól fog jönni Oda mentünk feltettem rá és miközben csókoltam bedugtam addigra már nagyon kemény farkamat a puncijába. Halk sóhajtást hallottam.


Gabriella: Jesszus már mióta erre várok, hogy a kemény farka bennem legyen! Lassan mozgott bennem pár másodpercig..Aztán egyre gyorsabban, keményebben. A mellemet megfogta az egyik kezével. Már nem a csókra koncentráltunk, már csak a mozgásunkra. Keményebben dugjál. – súgtam a fülébe. Össze néztünk. Egy mosollyal nyugtázta és egy apró csókkal.


Zoli: Rendben. Egy kicsit belemarkoltam a hajába és keményem elkezdtem dugni. Majd látom a kezével lenyúl és simogatja magát, úgy hogy közben a farkam az ujjai között vannak. Imádom folytasd súgtam a fülébe.


Gabriella: Folytatom. Súgtam vissza remegő hangon alig hallhatóan, már éreztem, hogy nem sok kell élvezni fogok.


Lábaimat köré raktam, lassítva a mozgását. Fenekét megfogtam, lábaim beremegtek az élvezéstől. Hangosan mondtam baszki…


Zoli: Pihenjünk? Vagy mehetünk a fürdőbe folytatni, még nem is láttuk.


Beléptünk, hatalmas kád!


Amíg pihenünk engedek vizet.


Gabriella: De csak addig pihenőnk míg tele nem lesz a kád. Öleltelek át és megcsókoltalak.


Zoli: Rendben van. Addig igyuk meg a pezsgőt.


Gabriella: Rendben. Behozod vagy ki menjünk?


Zoli: Behozom maradj csak


Gabriella: Mikor behoztad a kád szélén ültem


Zoli: Visszalépek a fürdőbe és ott vár a kád szélén. Odaállok elé. Szopni kezdte a farkam hevesen nem úgy mint az elején. Éreztem jó lesz a folytatás.


Gabriella: Azt akarom, hogy a farad mélyen a számba legyen!


Össze fogod a hajamat és keményen elkezdesz szopatni. Annyira, hogy levegőhöz alig jutok. Néha lassítok rajtad, a combodat megfogva.


Zoli: Nem kell sok érzem. De mit tegyek hova élvezzek el. Ahogy ez végigfut rajtam már el is élveztem a szájába.


Ne haragudj… ennyit tudtam mondani.


Gabriella: Dehogy haragszom. Néztem fel rá előtte térdelve!


Lefürdünk?


Zoli: Igen üljünk bele. Buj ide hozzám


Gabriella: Hanyatt feküdt a kádba én meg háttal neki.

Na szóval, úgy gondolom, hogy nem kellett volna ennyit várni erre a dugásra! Élveztem veled minden mozdulatot! Féltem picit ettől a talitól, de nem bántam meg! Te hogy vagy ezzel?


Zoli: Nem is értem miért nem találkoztunk előbb. Nagyon élveztem az egész szituációt. Kicsit féltem én is az ismeretlentől, de nagyon megérte.


Közben simogatom a combodat és csókolgatom a vállad.


Gabriella: Megfordulok, megcsókollak. Akarom még! Akarlak még sokszor!


Zoli: Újra és újra kívánlak Gabriella.


 Elgyengültem a csókjától. Szememmel már az ágyat fürkésztem…