Gyönyörű fürdőváros vagy szökőkutas parkokkal…

Épp a baráti társaságommal voltam, mikor jött egy sms.Donhuán: Nincs internetem, 8ra ott vagyok.Gabriella: Én még nem vagyok otthon, majd írok ha haza érek. Nem tudom még a mai napot.Donhuán: Nem érdekel, negyed 9kor nyitva legyen az ajtó! Szokás szerint ilyenkor szokott vagy ki kapcsolnI a telefon vagy lefagyni… Nálam az utóbbi történt, lefagyott. Sietve köszöntem el az ismerőseimtől akik nem értették, hogy egy kisebb buli kezdettén mi ez a fontos dolog amiért magukra hagyom. Haza érve éppen, hogy csak lefürödtem, mikor megszólalt az előbb még „lefagyott” állapotban lévő telefonom.Donhuán: 2 perc és ott vagyok.Gabriella: Oké.
Donhuán: Na Helló… – csókolt meg mihelyst belépet a házamba. Rajtad miért nincs melltartó? Gabriella: Épp most szálltam ki a kádból, örülök, hogy épp fel tudtam öltözni! 😀 Magához húzott, éreztem, hogy a farka már kőkemény. Csókolózva mentünk be a hálószobáig, ott pedig levetkőztettük egymást. Elé térdeltem, és szopni kezdtem a farkát.
Először finoman, épp, hogy bekaptam neki, finoman végig húztam a nyelvemet a farka teljes hosszán, aztán viszont bekaptam tövig neki, mélyen volt a számba a farka. Felállított és az ágyra fektetett, elkezdet nyalni, finoman.
Ujjazni kezdett. Majd végig csókolta a testemet, egészen a számig és belém hatolt. Tövig nyomta bennem a farkát egy lendülettel, majd megállt és finoman megcsókolt. Két kezemet mellém tette és keményen leszorította, szinte fájt. És keményen elkezdett mozogni bennem.Gabriella: Állj le, bele akarok ülni a farkadba. Szó nélkül leszállt rólam és hanyatt feküdt az ágyon.
Bele ültem a farkába. Elővettem a szemkötőmet. Gabriella: Feltegyem, vagy felteszed?Donhuán: Felteszem. – idétlen mozdulatokkal próbálta hátul megkötni a szememen lévő szemkötőmet. Gabriella: Hagyd. – súgtam neki és megkötöttem magam. Finoman kezdtem mozogni a farkán, miközben csókolóztunk. Felegyenesedtem, és egyre gyorsabb, keményebb mozdulatokkal lovagoltam rajta.Gabriella: Gyere dugjál meg hátulról… – csókoltam meg. Donhuán: Nagyon meg foglak most hátulról dugni. Két kezemen már selyem csukló pánt volt amit össze lehet kötniGabriella: Össze tudod kötni?Donhuán: Hát nem tudom, hogy kell? – habozott.Gabriella: Akkor azt hagyjuk máskorra, gyere dugjál meg.Donhuán: Rendben. Semmi finomkodás nem volt benne, mikor hátulról belém hatolt, de nem is vártam tőle mást, ezt kellett most nekem.

Az, hogy jó keményen dugjon meg hátulról. Egyik kezével a csípőmet a másik kezével, a mellemet szorongatta. Én a csiklómhoz nyúltam miközben dugót, és úgy élveztem el hangosan. Hasra feküdtem, teljesen „szétcsúszva” feküdtem hason. Csókolgatta a hátamat, simogatta a fenekemet.Gabriella: Gyere álljál csak fel, az ágy mellé. – álltam fel. Hátamra feküdtem és az gy szélénél volt a fejem.Gabriella: Gyere, dugd meg így a számat. Picit habozott, de aztán értette, mit szeretnék. Egy mozdulattal a torkomig nyomta a farkát. Elugrottam.Gabriella: Jajjjj, csak nem értetted, hogy mit akarok. Vettem le a szemkötőmet.Donhuán: Jól van na. Óvatosabb leszek. Ismét hanyatt feküdtem és a számba tette a farkát.
Aprókat mozgott benne. Valahogy nem tudta felvenni az ütemet a számba. Ezt ő is megérezhette, hogy nem erre gondoltam, nem az igazi ahogy csinálja. Kivette a számból a farkát és elkezdet nyalni. Hanyatt feküdt az ágyon, bele ültem a farkába neki háttal…
 
és úgy kezdtem el lovagolni. Már nagyon sziszegett, lassította a mozgásomat, éreztem, hogy nem sokáig fogja már bírni.Lábai közzé térdeltem és szopni kezdtem, majd a számra élvezet el.
Egymás mellett feküdtünk kiterülve.Donhuán: Te Gabi…Gabriella: Mond.. Donhuán: Te nagyon perverz vagy! Volt egy csajom, azt hittem, hogy Ő az, de te túl szárnyalod őt is! Gabriella: Nem is vagyok perverz. Ez egy egészséges dugás volt.Donhuán: Tényleg? 😀 És milyen igaz az a mondás, hogy a jó szex hozzá láncol! Neked mennyi pasi volt az életedbe mióta ismerjük egymást? Nekem négy lány, de mind a négyel csak egyszer szexeltem. Nem is voltak szépek, és a szex borzalmas volt. Ráadásul feszt eszembe jutottál közben.Gabriella: Nekem a tűzoltó és a mentős volt mióta ismerjük egymást. De mi a különbség nő és nő között? Főleg a szexben?!Donhuán: Ezt úgy tudom neked elmagyarázni, talán megérted. Van két város. Az egyik városban van fürdő, és hatalmas gyönyörű park szökőkutakkal. A másikba nincs semmi, de mégis város! Nekem te a gyönyörű fürdőváros vagy szökőkutas parkokkal.Gabriella: Áhám, sose hallottam még ilyen hasonlatot! :DGyönyörű fürdőváros vagy szökőkutas parkokkal…