Hosszas beszélgetéseket követően eljött az a nap mikor személyesen is megismerhetem végre Gabriellát!

Találkoztam egy Blog olvasómmal.
http://gabriellablogja.blog.hu/9999/12/31/mentos_most_olyan_nem_gabriella_blogos_vagy_picit_mintha_visszafogottabb_lennel_gabriella_majd_megtu
A történet a Mentős (olvasóm) szemszögéből…
Hosszas beszélgetéseket követően eljött az a nap mikor személyesen is megismerhetem végre Gabriellát! Az elmúlt egy év beszélgetései biztossá tettek, hogy nem fogok csalódni. Sem a személyében, sem pedig a szexben! Az első pillanatban visszafogottak voltunk mindketten. Egy puszi és egy kis ölelés után bemutatkoztunk! Sétát beszéltünk meg a lakásig.

Mely közben beszélgethettünk kicsit. Magunkról, munkáról, a blogról.Mentős: Gabriella, kissé visszafogott vagy! Mintha nem is tied lenne a blog amit olvasok!Gabriella: Várd csak ki a végét! Érjünk a lakásba! – mosolygott rám közben. Lassan teltek a percek. Már nagyon vártam, hogy belépjünk és megcsókoljam. Pár perc elteltével már az ajtóban álltunk. Láttam az egyre nagyobb mosolyán, hogy már várja a folytatást. Belépve a táskáját a polcra téve hozzám lépett és lágyan megcsókolt.
Gyors tusolást javasoltam, felfrissülés gyanánt. És már vetkőztem is. A vizet beállítottam míg ő is levetkőzött. A tus alatt hozzám lépett és csókolózni kezdtünk. Kezei nem bírtak leállni és már a a farkam kereste.

Lágyan mérte fel ujjaival, majd marokra fogva verni kezdte.Halk sóhajok hagyták el miközben ujjaim a popsija felől a puncijához értek. Nedves volt, csikója megmerevedve.Pillanatra elengedtem, és ő kihasználta a szünetet. Letérdelt elém, és végignyalta a farkam.

Majd szájába véve szopni kezdte. Hol csak a végét, hol tövig bekapva. Remegtek a lábaim, farkam robbanásig feszült a szopása közben. Tudtam, hogy még nem akarok élvezni. Így felállítottam, és kérdően nézett rám!Mentős: Inkább az ágyban folytassuk.Gabriella: Ok! – és már indultunk is.Átvette a kezdeményezést, az ágyra nyomott és elém térdelve folytatta a szopást.

De nem bírta sokáig, felállt majd a puncijába illesztette a farkam. Tövig csúszva rajta, egy halk nyögéssel kísérve.Mentős: Nem lesz ez így jó! Még nem is nyaltam ki a puncid!Gabriella: Gyere felülre!Ha már leszállt, kihasználtam a lehetőséget. És a széttárt combjai közé feküdtem, és végignyaltam csupasz punciját.

Élvezve édes ízét. A csiklóját nyaltam mikor felhúzott.Gabriella: Tedd belém a farkad, érezni akarom!Beillesztve a nedves punciba a farkam, lassan majd egyre ütemesebben kezdtem dugni a punciját. Szorosan magához húzott és csókolózni kezdtünk.

Egyre mélyebb és hangosabb nyögések hagyták el a száját. Remegése közben ujjaival lenyúlt és csiklóját izgatva élvezett el.Gabriella: Gyere cseréljünk. Le akarlak szopni!Elém térdelt és egyből tövig bekapva a farkam szopni kezdett. Ütemesen, nagy tapasztalatot elárulva játszott vele. Hol lágyan csak nyalogatva miközben verte a kezével. Hol erőteljesen, mélyen szopva. Időnként feltekintett rám várva, hogy élvezzek! Nem tartott sokáig, hogy eljussak. Kissé bizonytalan voltam elsőre hova is élvezhetek, így hagytam, hogy ő irányítsa. Első adag még a nyitott szájába jutott, de a többit ügyesen az arcára verte.
Elfáradva de kielégülten ültem le az ágyra. Gabriella még a combjaim között ülve, mosolygott.Gabriella: Örülök, hogy végre megismerkedtünk!Mentős: Részemről az öröm!A nap további részében beszélgettünk még. Majd egy pár percre magára hagyva át öltözetem egyenruhába. Gabriella szeme felcsillant mikor meglátott! Gabriella: Hmmm… ezt vártam már! Azt hittem el lett felejtve!Mentős: Nem lett elfelejtve! De most nem mint a blog író vagy itt! És legalább lesz okod, újra dugni velem!Hosszas beszélgetéseket követően eljött az a nap mikor személyesen is megismerhetem végre Gabriellát!