Amatorszex 1471110285

Megbasztuk, megszoptattuk a haver csaját

Ez egy régi sztori, remélem magadra ismersz te kurva:) Vágjunk bele!
Az egyik barátom, Peti születésnapját ünnepeltük a haverokkal, és elhozta bemutatni a csaját. Fél éve voltak együtt,de akkor láttuk elsőnek.
Amilyen kurvái szoktak lenni Petinek, ez most meglepő volt, egész jó nézett ki a csaj, idősebb volt kb. 5 évvel a Petinél,és olyan jó testes igazni baszásra született teremtés volt. Azt azóta nem tudjuk, hogy hol szedte össze az a fasz, de a csaj ilyen budapestpesti beképzelt volt, a föld felett járt 5 méterrel, ameddig kezelésbe nem vettük az öcskössel, és a Csaba haverral. Ment a buli már, itattuk szesszel a kurvát, majd kiderül később miért kurva, aztán a téma a fűre terelődött valahogy. Ez a mocskos meg mindent elszívott, és bárkit leszopott volna egy gramm zöldért, ahogyan azt később meg is tette. Kimentek Csabával hogy beszívnak, csakhát a fű mellett csumeget is leszopta az iskola kerítésének dőlve, aztán meg mikor visszajött, a Petivel úgy smárolt, az meg nem tudta miért szakadunk meg. Egy hétre rá megint lejött hozzánk a mocskos fasztalicska Niki.

Petiéknél tartottunk kis piázást, de tudtuk, hogy jön a kurva is, ezért az öcsém hozott füvet, hátha kap érte valamit, hát kapott is. Bebaszott a Peti, és kidőlt az ágyon elaludt, ekkor elő vették a füvet, és beszivatták a fasztalicskát, tudták hogy akkor szopás baszás lesz. Úgy is lett, elkezdte verni a faszom a büdös, meg az öcskösét is, majd mondtam neki, mennyünk ki, nehogy a Petigeci megébredjen és lebukjunk, de a csaj nem jött ki, nem mert. Szóval ott verte öcskös faszát, meg az enyém is, és elkezdett szopni is. Mondom a Csaba is férjen oda, lehúztuk a gatyáját, közbe meg néztük fel ne keljen a Peti, meg ne lássa mi foliyk itt. Csaba beállt mögé,baszta háturól,mi meg szopattuk az öcskössel, ameddig bele nem élveztünk a szájába, nyelte mindtet, még mondta is hogy csepp nem ment kárba. Ez a barom meg beleengedte a pinájába, még jó hogy nem csinálta fel. A fasija meg végig aludta az egészet úgy kiütöttük.
Aztán még beszivattuk a csajt ,meg itattuk,még rá akartuk venni, hogy basszon az öcsémmel is, mert az még szűz volt, de úgy elájult hogy fel sem lehetett kelteni utána. Aztán még hülyeségből lehúgyoztam úgy ruhástól az ágyba, mondom szép álmokat te fröccsarcú!
A barátja egy fél év múlva tudta meg,mikor már összeköltöztek.

amatorszex-1471110285

amatorszex-1471110378

amatorszex-1471110464

amatorszex-1471279566