kingus

Szextörténet – Kitti

Sziasztok, én egy 18 éves fiú vagyok, és a következőkben leírtak idén júniusban történtek velem.
175cm magas vagyok, rövid barna hajjal, kék szemekkel. A testalkatom sportos, ugyanis már évek óta kajakozok versenyszerűen.
Egy vidéki gimibe járok, van az osztályomban egy velem egykorú lány akivel már régóta flörtölök. Kittinek hívják, 165cm magas, lapockáig érő sötétbarna göndör haja van és zöld szemei. Az alkata nagyon vonzó, karcsú de ennek ellenére nem csak csont és bőr, hanem van is mit fogni rajta. Mellei épp ideális méretűek, a popsija pedig hihetetlenül szexi, főleg akkor amikor olyan nadrágot vesz fel, amiben kidomborodik és néha még a bungyija vonala is látszik.
A korom ellenére még sosem voltam lánnyal, így elhatároztam, hogy bepróbálkozok Kittinél, ugyanis a haverjaim már mind rég túl voltak az első szexen.
kingus

Tudtam, hogy Kitti az ideális választás, mivel már régóta tetszett és úgy éreztem talán ő is akar valamit tőlem a barátságon felül.
Ezen a szép koranyári napon Kitti egy elképesztően szexi kis farmer shortban jött suliba, ezen kívűl még egy ujjatlan pólót és tornacipőt viselt, fehér zoknival. Amikor odajött hozzám elég volt ránéznem és már fel is akart állni a farkam. Aznap még nem vertem ki, úgyhogy elég nehéz volt felülkerekednem ezen.
A nap végén Kittivel közösen mentünk hazafelé és rávettem, hogy jöjjön el hozzám, hogy megigyunk valami hideget és átbeszéljük a másnap esedékes dolgozat témáját. Tudtam, hogy szabad a pálya ugyanis a szüleim nem voltak otthon.
A lány otthon érezte magát nálam, így a cipőjét levetve már ment is a szobámba, ahol leült az ágyra. Én gyümölcslevet hoztam a hűtőből és beszélgetni kezdtünk.
Átlagos iskolai dolkokról dumáltunk, de a végén csak valami szexuális dolognál kötöttünk ki, mint ahogy az szerintem normális jelenség két 18 éves között.
A masztizás meg hasonlók jöttek szóba, és elég nyíltan beszéltünk ezekről a dolgokról, ugyanis ismertük egymást már óvoda óta.
-Akkor a fiúk tényleg minden nap kiverik a farkukat?-kérdezte Kitti
-Hát általában igen. Tudod egy 17-18 éves srácnk ez szinte létszükséglet…Néha én is úgy érzem, hogy ha nem verem ki gyorsan, akkor felrobbanok.
-Te is minden nap csinálod?
-Hát…ja, igen. Miért te milyen gyakran szoktad magad kényeztetni?
-Na jó, hetente egyszer kétszer azért én is megujjazom magam, de csak ha totál nyugi van és senki sincs otthon. A kádban szeretem legjobban…-mondta Kitti és közben huncutul nevetett. -És te, hogy csinálod van valami technikád, vagy csak a szokásos módon?
-Csak egyszerűen…de azért néha kísérletezgetek.
-A volt barátom úgy szerette, ha a makkja alsó részét csak a hüvelykujjammal ingereltem neki. Jó sokat köpött tőle a farka…-mondta Kitti
-Én ezt még nem próbáltam.
-Ha akarod, akkor megmutathatom. -mondta a lány mosolyogva, és rögtön elpirult.
-Huhh..Kitti. Tudod, nagyon bejössz nekem…Ha neked ez nem kellemetlen, akkor kipróbálhatjuk.
-Te is bejössz nekem, masztizás közben mindig rád gondolok.
Ekkor megcsókoltam Kittit, majd hanyatt feküdtem az ágyon, és lehúztam magamról a nadrágot.
A lány felállt, majd ő is levette a naciját, és a pólóját is. A szemembe nézett és nagy meglepetésemre a melltartóját is levette.
Leírhatatlanul vonzó volt, ahogy ott állt mellettem egy szál bugyiban és zokniban. Hamarosan már a lábamra ült és lehúzta rólam az alsógatyát. A 17 centis farkam már teljes „harckészültségben” állt, így Kitti megmarkolta, és egy kis nyálat engedett a szájából egyenesen a makkomra. Ezt követően hüvelykujja végét a makkom alsó részéhez illesztette és aprócska mozdulatokkal masszírozta azt a pontot.
-Nagyon szép farkad van. Majd ha lehet, akkor szeretném magamban érezni.
-Hűűh…azta! Nagyon jól csinálod, ez nagyon jó! De ugye tudod, hogy én még szűz vagyok?
-Aha. Akkor velem fogod elveszíteni, oké?
Csak bólogattam, majd Kitti melleit kezdtem felfedezni, még sosem érintettem egy lány mellét sem, így nagy élmény volt számomra a két gömb „bejárása”.
A lány abbahgyta a farkam ingerlését, és megkért, hogy vegyem le róla a bugyit. Készségesen teljesítettem kívánságát, és ezzel elémtárult életem első puncija.
-Na, megfelel elsőnek?-kérdezte Kitti
-Naná! Egy 18 éves csajtól nem is kívánhatnék jobbat.
Kitti lefeküdt, én pedig kezelésbe vettem a puncusát. Borotvált volt, és már elég jól benedvesededett. Közelebb hajolva megéreztem az illatát is, ami teljesen letaglózott. Először csak a kezemmel érintettem, felfedeztem minden kis porcikáját, megtapogattam a csiklóját és kicsit be is dugtam az ujjam a hüvelyébe. Eztán a szájammal tapadtam rá a lány gyümölcsére, lenyűgözött a zamata, csak úgy lefetyeltem a nedveit.
Kitti nagyokat sóhajtott a kéjtől, és pinácskájának rángásaiból észre is vettem, hogy elélvezett.
Kitti felült, majd újra rátért a farkamra. Előbb a hasamat csókolgatta, majd pedig a csaknem felrobbanó makkomat, és a golyóimat is megdolgozta.
-Azt hiszem jó sok sperma fog ma a popsimon landolni. Oda kérem majd, oké? -mondta Kitti
-Persze hercegnőm.
Ekkor elővettem az első szexemre tartogatott óvszert és Kitti felhúzta azt a férffiasságomra.
Kitti bepucsított és megrázta kicsit a popsiját, ami annyira bevadított, hogy rögvest oda nyomtam puncijához a farkamat. Forró volt és nedves, ezt kiélvezve a farkammal jó ideig csak köröztem a hüvelye bejáratánál, bal kezemmel pedig a csiklóját ingereltem.
Végül nem bírtam tovább a kísértést és betoltam a farkam a tinilány forró pinájába. Elképesztő érzés volt, ahogy a lány teste elnyelte mind a 17 centimet, mintha a csajszi egész szervezete azon dolgozott volna, hogy nekem örömet okozzon.
Ütemesen töcskölni kezdem Kitttit, aki sikoltozott az élvezettől. Puncija olyan nedves volt már, hogy csattogó hangot adott ki a lökéseim hatására, csöpögött, és illata is szinte az egész szobát betöltötte. A lány elélvezett, ettől hüvelye erősen lüktetett, majd rászorult párszor a farkamra.
Éreztem, hogy itt az orgazmus, így kirántottam a hímtagomat és Kitti popsijára céloztam. A sperma elképesztő mennyiségben spriccelt belőlem, nem csak a posira jutott, hanem a puncija külsején és a hátán is volt bőven anyag.
-Jó nagyot élveztél. Még a tarkómon is éreztem egy spriccet. Olyan jó forró a spermád, meg az illata is érdekes. -mondta a lány
Én teljesen kidőltem, Kitti pedig letörölgette magát, majd megköszönte a szép élményt. Feküdtünk egy kicsit egymás ölelésében, majd elköszöntünk. Azóta járunk, és még mindig Kitti puncija a legjobb.