Óvatosan mozgott bennem és azon vettem észre magamat hogy finoman csókolózzunk, és a vad mozdulatom átment simogatásba.

Gabriella: Nana… jössz ma felém? Tűzoltó: Igen!3 hét szabadság, 3 hét távol mindentől és mindenkitől, nyaralni voltam.Kizártam minden hétköznapi dolgot, nem gondoltam a munkámra, sem az itt hagyott férfiakra…De most, hogy tudtam már biztosra, hogy jön a tűzoltó, eszembe jutott, hogy uram ég, de régen dugtam, ma újra érezhetem a farkát a számban és a puncimban! Szokásos helyen találkoztunk.Szokás szerint nem sokat beszélgettünk.Mikor a kocsi hátsó raktere bezárul mögöttünk nekem bezárul a külvilág, csak a szex ami ott és akkor számít nekem.
A vágy, a csók és érintés, ami most sem maradt el.Letérdeltem elé.Tűzoltó: Ne. – állított volna fel.Gabriella: Ne te mond már meg mindig, hogy mit tegyek. – szóltam rá mosolyogva.
Nem válaszolt rá semmit, hagyta, hogy bekapjam a farkát.Matracra feküdtem, gyere – mondtam neki…Ahogy felém hajolt megcsókolt és finoman tette belém a farkát…Megfogtam a fenekét és húztam magamba miközben a lassú mozgását a mozgásommal akartam volna erősebbé, keményebbé tenni…Tűzoltó: Nyugi, lassabban, ne siess.Gabriella: Jó… – rebegtem halkan.
Hagytam, hogy finoman mozogjon bennem!Óvatosan mozgott bennem és azon vettem észre magamat hogy finoman csókolózzunk, és a vad fogásom, a magamba húzom keményen mozdulatom átment simogatásba.
Leírhatatlan érzés lett úrrá rajtam, amitől egy pillanatra megrettentem és újra próbáltam „durvulni”.Tűzoltó: Ne, nem szeretnék még elélvezni.Talán a tudatomig ez a mondat el sem ért, de a testem felfogta a „parancsot”.Ismét finomá váltak a mozdulatok.
Keze a csiklómra csúszót és úgy élveztem el… hangosan.Szája ismét a számra tapadt és finoman csókolóztunk,

testünk alig mozdult, csak simogattuk egymást….mozgásunk kezdet keményedni…Tűzoltó: Nem akarok még elélvezni. – rebegte halkan, de már nem volt határozott a hangja, már nem tudott a testének parancsolni…Kiszállt a puncimból, húzott magával…Elé térdeltem, szopni kezdtem a farkát amit már nem finoman akart,

nyomta le a torkomig a farkát, lassítani akartam, nem engedte, a kezeimet a combjaira „kényszerítette” és bele élvezett a számba.Óvatosan mozgott bennem és azon vettem észre magamat hogy finoman csókolózzunk, és a vad mozdulatom átment simogatásba.